Elämän tähden ry

 

Elämän tähden ry on elämänmakuista
Pro bono -yhteiskuntavastuuta
eilisestä, tästä päivästä ja huomisesta

Blogi:

 Soini Strandén, virtuaalihenkilö
osoite:
Soiniityntie 35, 04360 TUUSULA
sähköposti:
in105@in105.fi
puhelin:
040 1511 105 ja 040 5444 105
facebook:
https://www.facebook.com/jormasoini.paivistranden

tässäkin olemme mukana: http://www.pattayasuomiseura.fi/


   Etusivu      Keitä me olemme?
 
 
 
 
 

 
 


Olen Jorma Soini ja yhdistyksen puheenjohtaja sekä sosiaalineuvos. Käytän itsestäni mielelläni määritelmiä, elämän koelentäjä ja väärien valintojen asiantuntija. Asunnottomuus, kodittomuus, päihteet sekä elämä yleensäkin, ovat tarkeitä asioita minulle. Sosiaalineuvoksen arvo ei mitenkään tuntunut istuvan minuun sellaisena kuin itseni ymmärrän ja olen oppinut tuntemaan. Kerran kuitenkin oivalsin, että sitä ei voi saada kouluja käymällä, vaan siihen tarvitaan jotain muuta.

Olen Paavo Luukkonen ja yhdistyksen varapuheenjohtaja sekä kunnallisneuvos. Harrastan kaikkea. Olen syntynyt Jyväskylän mlk:ssa ja asun Jyväskylässä. Ajatuksiini EI kuulu ”sitkun ja mutkun”. Elän nyt, tätä päivää ja teen sen tänään. Minusta ei ole sellaista asiaa jota ei voisi yrittää tehdä. Jos se ei onnistu tänään, niin mitä sitten? Yritän uudestaan. Toisen ihmisen huomioon ottamista olen opetellut ja jatkan opiskelua. Ajattelen, että osallistuminen tulevaan kasvaa ja olen siinä mukana. Aika näyttää.


Olen Päivi Strandén ja yhdistyksen hallituksen jäsen sekä sihteeri. Maisteriksi valmistuttuani minulle kävi niin kuin monelle muulle: en päätynyt koulutustani vastaavaan työhön eli tässä tapauksessa museohommiin. Sen sijaan olen toiminut pitkään asunnottomuuden vähentämisen parissa, mutta vielä kauemmin toimittajana ja myös päätoimittajana. Elämän tähden ry:lle toimitin jo vuosituhannen alussa kaksi erillistä lehteä. Siitä lähtien yhdistys on ollut enemmän tai vähemmän osa elämääni.


Olen Sirkka Sivil ja yhdistyksen hallituksen jäsen sekä rahastonhoitaja, kolmen lapsen äiti, kuuden lapsenlapsen mummi, sijaisäitinä viidentoista vuoden ajan noin kahdellekymmenelle nuorelle. Työkseni olen hoitanut Uuraisten lapsia perhepäivähoitajana vuodesta 1975 alkaen edelleen. Uuraisten kunnan valtuutettuna vierähti 24 vuotta. Työväenyhdistyksen puh.johtajana ja ay-luottamusmiehenä jne. Aikuinen, liikuntaa harrastava ja uteliaana elämää katsova NAINEN. 
     Sora on ässä